به گزارش خبرنگار سرويس جامعه مشرق، علي ذبيحي مديرعامل سازمان تامين اجتماعي همچنان تأکيد مي کند که خبري از بحران در تامين اجتماعي نيست و همه چيز روال عادي خود را طي مي کند اما واقعيت چيز ديگري است.
البته بحران موجود خبر تازه اي نيست و نبايد به دنبال مقصر خاصي براي اين مسأله گشت چرا که مطالعات مرکز پژوهش هاي مجلس پيش بيني چنين وضعيتي را کرده و اعلام کرده بود: سازمان تامين اجتماعي در سال 1391 دچار بحران مالي مي شود اما به نظر مي رسد اقدامات غير کارشناسي در اين سازمان، مشکلات را پيش انداخت.
کمبود بودجه 3500 ميليارد توماني و عدم پذيرش مشکلات اين سازمان از سوي مديرعامل، فعاليت شرکت سرمايهگذاري سازمان تأمين اجتماعي (شستا)، اختلاف نظر ذبيحي با هيأت مديره در خصوص حذف برخي معاونت ها و شوراي عالي پژوهش تأمين اجتماعي و ... تنها بخشي از مسائل سازمان تأمين اجتماعي است که به گفته کارشناسان آن را به سراشيبي سقوط نزديک کرده است.
بدهي دولت به تأمين اجتماعي نيز موضوع کهنه اي است که يک منبع آگاه در گفت و گو با خبرنگار اجتماعي مشرق از افزايش آن خبر داد و گفت: اين بدهي در سال جاري به 20 هزار ميليارد تومان رسيده است و حتي واگذاري شرکت قطارهاي مسافربري رجا نيز نتوانسته است جوابگوي بخشي از مشکلات اين سازمان باشد.
اين منبع آگاه ضمن اعلام خبر واگذاريشرکت هواپيمايي جمهوري اسلامي (هما) به سازمان تأمين اجتماعي در ازاي تسويه بدهي هاي دولت، تصريح کرد: البته هيأت مديره سازمان تأمين اجتماعي با اين تصميم موافق نيستند چرا که تحريم ها نيز مشکلات زيادي را به اين سازمان تحميل کرده است و به نظر نمي رسد اين راهکار در اين زمينه جوابگو باشد.
کد خبر 2078
تاریخ انتشار: ۱۱ مرداد ۱۳۸۹ - ۱۲:۰۹
- ۰ نظر
- چاپ
پس از شرکت قطارهاي مسافري رجا اين بار نوبت شرکت هواپيمايي جمهوري اسلامي (هما) است که به تأمين اجتماعي واگذار شود.